Ποιοί είμαστε

Καλώς ήρθες στους ProDrivers!

Είμαι ο Γιώργος Τζεμπελίκος, επαγγελματίας εκπαιδευτής οδηγών, ιδρυτής και διευθυντής της σχολής.

Όπως ίσως κι εσύ, είμαι κι εγώ στον δρόμο καθημερινά πολλές ώρες, είτε εκπαιδεύοντας στην οδήγηση είτε οδηγώντας για προσωπικούς μου λόγους. Θα συμφωνήσεις λοιπόν πως εκεί, στον δρόμο, δεν μετράει το τι νομίζεις, αλλά το τι είσαι σίγουρος πως ξέρεις! Και πως η σωστή και ασφαλής οδήγηση είναι τελικά στοιχείο πολιτισμού.

Αυτή η βασική αρχή χαρακτηρίζει τη σχολή μας και τους ανθρώπους της, από την πρώτη μέρα λειτουργίας, το 2016. Εδώ δεν «δίνουμε διπλώματα», εκπαιδεύουμε οδηγούς που παίρνουν διπλώματα! Να, όπως εσύ...

Σκοπός μας να μάθεις να χαίρεσαι να οδηγείς, με ασφάλεια για σένα και τους γύρω σου, να είσαι σε θέση να ελέγχεις και να συντηρείς το όχημά σου, να εφαρμόζεις τον ΚΟΚ και να κυκλοφορείς υπεύθυνα, είτε ως ερασιτέχνης οδηγός πολύ περισσότερο όμως αν έχεις έρθει κοντά μας για να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς ως επαγγελματίας οδηγός.

Τι θα βρεις στη σχολή μας;

  1. Ένα σύγχρονο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, με άνετους χώρους, σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εκπαιδευτικά οχήματα και εποπτικά μέσα νέας τεχνολογίας.
  2. Εκπαιδευτές με γνώσεις, εμπειρία, καλή διάθεση, υπευθυνότητα, ευγένεια και υπομονή, που θα λειτουργήσουν ως πραγματικοί δάσκαλοι, θα μοιραστούν την αγωνία σου να είσαι σωστός οδηγός στον δρόμο και θα σε μάθουν ό,τι χρειάζεται για να το πετύχεις!
  3. Συνεργάτες έτοιμους να σταθούν δίπλα σου κάθε μέρα, για να διεκπεραιώσουν σωστά και έγκαιρα κάθε διοικητική υπόθεση σχετικά με το δίπλωμα ή το όχημά σου, εξοικονομώντας σου πολύτιμο χρόνο και γλυτώνοντας σε από άγχος και ταλαιπωρία.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Τζεμπελίκος