Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

Γιατί το να μάθεις να οδηγείς με ασφάλεια και επαγγελματισμό είναι για μας τρόπος ζωής, όχι απλώς «μία ακόμα δουλειά»!

Γιατί δεν λειτουργούμε ως απλοί εκπαιδευτές αλλά ως δάσκαλοι και φέρνουμε πάντα μαζί μας γνώσεις, εμπειρία, καλή διάθεση, υπευθυνότητα, και κυρίως ευγένεια και υπομονή!

Γιατί μοιραζόμαστε την αγωνία σου, το πως θα είσαι σωστός οδηγός στον δρόμο, και έχουμε την όρεξη και την αμεσότητα να σε μάθουμε ό,τι χρειάζεται για να το πετύχεις!

Γιατί αξιοποιούμε τις κατάλληλες, σύγχρονες τεχνολογίες και μέσα ώστε να ολοκληρώσεις κάθε φάση της θεωρητικής ή πρακτικής εξάσκησης σου με ασφάλεια και επιτυχία.

Γιατί ξέρουμε καλά τι θα πει να χαίρεσαι το μάθημα όσο και την οδήγηση και έχουμε την ευελιξία και την αμεσότητα να κάνουμε ό,τι πρέπει για να τα χαρείς κι εσύ!

Γιατί, τέλος, είναι αλλιώς το να μαθαίνεις να οδηγείς από κάποιον που θα πετύχεις αύριο στον δρόμο σου...

Ερασιτεχνικά Διπλώματα

'Εχουμε στη διάθεση σας ένα σύγχρονο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων ερασιτεχνών οδηγών αυτοκίνητου και μοτοσυκλέτας, με άνετους χώρους και σύγχρονης τεχνολογίας μέσα και εκπαιδευτικά οχήματα.

img-1

Δίπλωμα Οδήγησης

Επαγγελματικά Διπλώματα

Με έμπειρους εκπαιδευτές, σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εκπαιδευτικά οχήματα και προγράμματα νέας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουμε σωστούς και υπεύθυνους επαγγελματίες οδηγούς.

img-1

Επαγγελματικά

Διεκπεραιώσεις

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα διεκπεραιώσουν σωστά και έγκαιρα κάθε διοικητική υπόθεση σχετικά με το δίπλωμα ή το όχημά σας, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και γλυτώνοντας σας από άγχος και ταλαιπωρία.

img-1

Διεκπεραιώσεις

Σε περιμένουμε!

213 04 23 998

6977 430 838

Παύλου Μελά 35 | Περιστέρι

info@prodrivers.gr